EKOWATI, J.; YUWONO, M.; PRAYOGA, A.; ROSITA, N.; PURWANTO, B. T.; ADRIANTO, M. F.; PURWITASARI, N.; IFADOTUNNIKMAH, F.; NOFIANTI, K. A.; SULISTYOWATY, M. I.; SUZANA, S.; ULVAN, A. M.; SETIAWAN, A. A.; AFANDI, R.; WAHYUNINGSIH, E.; RIANTI, D. R.; FEBRIANTI, W. R. Peningkatan Pemberdayaan Masyarakat Tuban tentang Keamanan dan Kehalalan Pangan dalam Rangka Mempertahankan Kondisi Good Health and Well Being - SDG’s3: Enhancing Empowerment of Tuban Society Regarding Food Safety and Halalness in Order to Maintain Good Health and Well Being -SDG’s3. PengabdianMu: Jurnal Ilmiah Pengabdian kepada Masyarakat, [S. l.], v. 9, n. 12, 2024. DOI: 10.33084/pengabdianmu.v9i12.8410. Disponível em: https://journal.umpr.ac.id/index.php/pengabdianmu/article/view/8410. Acesso em: 22 dec. 2024.